Bog + CD “Du vandt mit hjerte”

CDen Du vandt mit hjerte top billedeForhistorien til denne CD kan du læse under siden “En drøm bliver til virkelighed”. Her får du sidste etape af historien.

Da jeg i foråret 2014 gik i studiet for at indspille en bønne CD, var planen, at CDen kun skulle udgives som en almindelig CD. Men da jeg efterfølgende undersøgte priser og muligheder for en sådan CD, begyndte mine tanker om projektet at vokse. Jeg vidste, at produktet rent musisk ville være langt under den standard, som de fleste lovsangs CDer har i dag, og jeg ønskede ikke, at CDen skulle opfattes som en ny type lovsangs CD. Mit mål var ikke at give mine lyttere en fantastisk musisk oplevelse, men en livsforvandlende åndelige oplevelse. Jeg ønskede med andre ord at skabe et produkt, som ville hjælpe mennesker til at finde vejen ind i Guds nærvær, helt ind i dybet af Guds hjerte. Derfor besluttede jeg, at CDen skulle suppleres med og forstærkes af en andagtsbog.

Selve bogen er bygget op omkring CDens otte sange og indeholder derfor otte kapitler + et forord med min egen historie. Hvert enkelt kapitel indledes først med sangens fulde tekst (med bønner og det hele). Derefter er der et afsnit, der hedder “tanker om sangen”, hvor jeg både beskriver sangens tilblivelse og præciserer min primære drøm eller hensigt med denne sang. Til sidst er der et afsnit, som taler direkte til den enkeltes hjerte og som er skrevet for at hjælpe andre til at trænge dybere ind i den sandhed, som den pågældende sang omhandler.

Da bogen + Cden skulle trykkes havde vi ikke en gang penge nok til at producere selve Cden og derfor var det et stort skridt for os at gennemføre hele projektet. For den indbundne udgave af andagtsbogen ville medføre en fordobling af vores udgifter til projektet (i forhold til kun at producere en standard CD). Vi overvejede i nogle uger et par forskellige modeller, som ville gøre projektet billigere, men mavefornemmelsen sagde fortsat, at vi skulle tro på drømmen og gå efter det bedste. I denne ventetid fik vi pludselig en rigtig flot gave fra nogen, som vi ikke havde forventet at få en sådan gave fra. Denne gave og selve timingen opfattede vi som Guds svar på vores overvejelser, og derfor gennemførte vi projektet i sin fulde udgave.

Du kan læse og se et uddrag af bogen, som indeholder tre af bogens kapitler HER.
Alle otte sange kan høres et andet sted på denne hjemmeside under “videoer med bønnesange” eller via min youtube kanal.

Bogen + CD kan købes her på Peters hjemmeside for 50 kr.: HER!