Bøger om bøn

bøger bøn top billedeDa bogen “Gud sprænger alle rammer” blev udgivet på Ungdom med opgaves forlag i 2010, var det allerede et stort skridt for mig. Men selv om det kostede så meget af min tid, at timelønnen for den bog sikkert aldrig kommer over 1 kr. pr. time, så opdagede jeg to vigtige ting igennem processen. A) Jeg har fået en gave fra Gud til at skrive sådanne bøger. Og B) Jeg elsker at fordybe mig i et sådant emne og at skrive bøger om det.

Derfor var det umuligt at standse mig igen, når jeg først var kommet i gang. Den ene bog blev snart til to – og vi valgte også at starte vores eget forlag til udgivelse af bøger om bøn. Siden hen kom bogen med bønnecitater og med tiden vil der helt sikkert komme mange flere bøger. Fx er jeg på nuværende tidspunkt langt over halvvejs med en bog, som skal hedde “Guds fundement af nåde” – min absolut mest personlige bog til dato.

På de følgende sidder kan du læse lidt om mine tre bøger om bøn. “Gud sprænger alle rammer”, “At bede sammen” og “Mægtige kilder af visdom”. Hvis du har læst en af bøgerne og er blevet velsignet af den/dem, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar til bogen under den pågældende bogs side eller til at lave en anmeldelse af en bog på siden, hvor man kan købe den. 🙂