Klub 100

Klub 100 top billedeVil du stå sammen med min kone og jeg i det kald, som Gud har givet os? Vores drøm er at oprejse en ny generation af mægtige forbedere – og det kan vi slet ikke klare uden hjælp! Moses havde brug for Aaron og Hur til at holde sine hænder løftet i bønnen, og vi har i den grad også brug for hjælp …

Hvordan opstod KLUB 100?

I efteråret 2009 stod vi overfor en ny tid, hvor Gud havde kaldet os til at forlade det almindelige arbejdsmarked for at investere vores liv for bønnen. Derfor søgte vi Gud for en strategi, hvorved vi kunne få et støttenetværk af mennesker, som både ville støtte os økonomisk og med forbøn. Vi oplevede, at Gud gav os en vision om 100 mennesker, der giver 100 kr. om måneden. Konceptet omkring klubben har udviklet sig lidt i løbet af årene, men selve kernen er den samme.

De første to år var vi tilknyttet Ungdom med Opgaves træningscenter i Danmark, hvor vi også boede på selve centeret, men fra oktober 2011 flyttede vi i stedet til Aalborg, så jeg kunne fokusere endnu mere på den tjeneste, som Gud havde givet mig. Således boede vi i en omkring 6 år i et hus, som vi lejede i Aalborg Øst, mens vi selv kom i Apostolsk Kirke. Det var i denne tid i Aalborg, at vores bønnetjeneste virkelig tog fart.

I efteråret 2013 begyndte Jofrid at studere til pædagog og det krævede selvfølgelig det meste af hendes tid de kommende år. Efter hun havde gennemført uddannelsen, blev hun ansat på 30 timer om ugen i en vuggestue i Randers (foråret 2017), hvor hun også arbejder i dag. Det giver et godt løft til økonomien, men det var også tiltrængt efter alt for mange år, hvor vi har halset bagefter og desværre har en del lån, som vi må betale tilbage i de kommende år. Jeg (Peter) arbejder fortsat fuldtids med både bønnen og med de forlag, som Gud har inspireret os til at starte. Forlagene giver ca. 1000 kr. om måneden og det er min eneste indtægt udover diverse honorarer og den støtte, som han får fra vores KLUB100 medlemmer.

Hvad får du ud af det?

Langt de fleste kristne er enige i, at den eneste vej til fornyelse, vækkelse og forvandling af Danmark er bøn. Men på trods af dette er det begrænset, hvor meget der bliver bedt og undervist om bøn i kirkerne. Og desværre er de fleste forbedere at finde primært i de ældre generationer.
Men for blot 100 kr. om måneden kan du give et væsentligt og mærkbart input til Danmark, som vil have stor indflydelse på landet. Du gør det muligt for os (og især for mig) at skrive og udgive bøger om bøn, som kan spredes til hele landet og læses af mange tusinder. Du gør det muligt for os at sælge bøgerne til en lav pris, og endda at give rigtig mange bøger væk. Du gør det muligt for mig at investere min tid og mine ressourcer i at træne og oprejse forbedere – også når det indebærer udgifter til at rejse, som vi selv må dække. Du gør det muligt for mig at afholde en lang række seminarer om bøn – også på steder, som ikke kan give mig så meget for det. Du gør det også muligt for mig at engagere mig aktivt i visionsgruppen for Bedehus Danmark og være med til at forme et netværk, som jeg tror vil få større og større indflydelse i Danmark.

Desuden har Gud igennem bønnen inspireret mig til at starte et børnebogsforlag, som kan sprede bøger med Guds-rigets principper og værdier ud på det almindelige marked. Du er også med til at gøre dette muligt.

Ved at blive en del af KLUB100, får du en stor andel i vores tjeneste. Derudover har vi udvalgt en række gevinster til vores medlemmer.
1) En personlig gave fra os, som har varieret fra år til år. Det har ofte været Peters seneste bog eller en CD, som er indspillet specielt for vores klub100 venner.
2) Mulighed for at købe alle vores bøger med rabat (skriv en mail til os og så sørger vi for en særlig god pris).
3) 4 almindelige nyhedsbreve hvert år. Plus en række infomails, som kun sendes til KLUB100 medlemmer.
Vi tror, at det vil være en fantastisk velsignelse for dig at være med i denne klub. MEN: Du skal ikke gøre det for at “holde os i live”! Gør det kun, hvis muligheden begejstrer dit hjerte!

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du har lyst til at være med i KLUB 100, er du selvfølgelig meget velkommen! Men du bør helst vide, hvad det indebærer, før du melder dig ind. Som medlem af KLUB 100, vil du blive vores primære støtte netværk – og her tænker vi ikke kun på penge. Vi har brug for folk, som både vil bede for os og som vil støtte os. Desuden håber vi, at du kan blive en slags ambassadør for vores tjeneste i din by og i dit område.

De 100 kr. om måneden kan enten laves som en fast månedlig overførsel til vores konto (det er oftest den letteste løsning), eller de kan overføres som fx. 300 kr. en gang hver tredje måned osv. Hvis du ikke har netbank, kan du også give os pengene ved lejlighed.

Når du/I melder dig til, vil vi gerne have dine/jeres forskellige kontaktinformationer (mail, adresse, telefon).

Vi forventer, at Gud vil bruge folk fra KLUB 100 til at tale til os! Derfor er vi meget åbne for kontakt (mail eller telefon), hvis du/I fornemmer, at I bliver mindet om noget, som Gud vil sige til os. Hvis du ønsker flere informationer end dem, der står på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefonisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *