Bank info

Bank info top billedeSom du sikkert allerede ved, så har Peter ingen fast indtægt, men må stole på, at Gud vil sørge for ham og for os (som familie) med alt, hvad vi har brug for. Jofrid har siden april 2017 arbejdet 30 timer om ugen som pædagog ved en vuggestue i Randers midtby, og det har været et stort løft for vores økonomi.

Gud kunne selvfølgelig sørge for os på mange overnaturlige måder, men det er vores generelle erfaring, at pengene ikke sendes “direkte” fra himmelen, men i stedet kommer igennem mennesker, som tror på vores tjeneste og som har lyst til at stå sammen med os.

Her er de forskellige måder, I kan støtte os på:

Vores private bank konto – hos Jyske bank:

Reg nr. 6610,
Konto nr. 0004275614

Igennem MobilePay:

Jofrid Tinggaards nummer: 61787316

Igennem Missionsfonden:

For dem, der ønsker at få skattefradrag for den gave/støtte, som de giver til os, så kan man give gaven via missionsfonden. Det kan gøres på to måder:

Indbetaling på girokort:
Indbetal til girokonto: 613-9450 og påfør navn og adresse og personnummer i feltet: ‘Indbetaler’ for den person der skal have skattefradrag for det indbetalte beløb.
Skriv projektnummer 6007 i feltet: ‘Evt. meddelelser vedr. betalingen’

Indbetaling via NetBank eller lignende.
Kontooverførsel til Missionsfondens bankkonto: 9570 – 0006139450
Skriv projektnummer 6007, samt personnummer for den person, der skal have skattefradrag for det indbetalte beløb, i feltet: ‘Meddelelse til modtager. Missionsfonden sørger selv for at opgive jeres fradragsberettede gave til skat.

Bemærk dog, at missionsfonden kun giver 90 % af gaven til dem, man vil støtte. De sidste 10 % går til en pulje, hvorfra missionsfonden selv vælger, hvem de vil støtte. Bemærk også, at missionsfonden kun overfører gaver en gang om måneden, så der kan gå op til en måned, før vi får jeres gave. Og vi kan ikke se, hvem der har givet gaven, så det kan være svært for os at sende en takkemail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *