Mægtige kilder af visdom

Mægtige top billedeGode citater har en forbavsende stor kraft i sig. De kan sige noget, som radikalt ændrer vores liv med blot en enkelt sætning eller to. De inspirerer os til storhed og fornyer vores tanker. De er typisk udtalt af dem, der ved mest om et konkret emne – og er oven i købet det bedste og det klareste, som disse eksperter har udtalt i løbet af et langt liv med erfaringer og alverdens tanker om dette emne.

Denne bog er således en samling af de bedste citater om bøn, som jeg har kunnet finde. Den indeholder altså det bedste af det bedste fra nogle af de kristne, som Gud har givet mest indsigt på bønnens område. Der er kraft i denne bog til at udfordre og inspirere alle kristne. Den rummer en sand perlerække af helligåndsinspirerede åbenbaringer om bøn.

Hele bogen er bygget op af syv hoved kapitler med en lang række underkapitler til hvert kapitel. Til hver af de syv hoved kapitler har jeg skrevet en sides indledning, som virkelig synliggør, hvad kapitlet handler om. Derfor er bogen forbavsende overskuelig og kan faktisk læses fra en ende af, selv om de fleste sikkert vil læse den som en almindelig citatbog.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på denne citatbog og er derfor ikke i tvivl om, at den formidler en masse godt.

Du kan læse og se en smagsprøve af bogen HER.
Eller du kan downloade denne forsmag på bogen. Mægtige-kilder-af-visdom-netudgave.pdf

Bogen kan købes her på Peters hjemmeside for 75 kr.: HER!

Mægtige bund billede