Max og Mikro

Max top billedeHistorien om Max og Mikro er en historie om to venner, der elsker hinanden, og som også elsker den skov, som de bor i. De vælger derfor at indsætte hinanden som skovens vogtere.

En dag er musen ude at gå alene, hvor han kommer han til et sted i skoven, hvor der er sket en katastrofe. Nogen havde væltet en masse af skovens træer og nu var det musens ansvar at løse denne katastrofe. Han prøvede at kalde på elefanten, men han kom ikke. Han kravlede op i træ for at se efter ham, men kunne ikke se ham. Derfor måtte han tage en afgørelse. Enten skulle han bruge sin tid på at gå ud og lede efter elefanten, eller så skulle han selv ordne problemet. Han valgte det sidste, fordi skoven var stor og det kunne tage både uger og måneder og år at finde ham. Og så var det vel bedre at han gjorde en forskel her. Læse historien for at se, hvad der sker videre …

Bøn er at gå ud og lede efter Jesus, så han kan komme og ordne vores problemer på ingen tid.

Forfatter: Peter Tinggaard.
Tegninger: Gunnar Jørgensen
Pris: 50 kr. Indbundet og meget flot! 40 sider.
Målgruppe: 4-8 år.

For at læse et uddrag af bogen, kan du trykke => HER!

Her er et uddrag fra en anmeldelse af bogen fra Oasemagasinet:

“Historien betegnes af forlaget selv som “en moderne lignelse” og er en yderst velskrevet bog, der nok kan give én noget at tænke over – uanset alder. Selv om historien intet sted nævner Gud og blot en enkelt gang kommer omkring bøn, står forkyndelsen klokkeklart, og fortællingen har hos fokusgruppen herhjemme (en dreng og to piger på 6, 8 og 10 år) rejst krav om genlæsning ikke færre end tre aftener i træk. Men vigtigst af alt er historien et godt udgangspunkt for samtale om, hvordan vi tit glemmer Gud og tror vi skal klare det hele selv.”

Bogen kan købes her på Peters hjemmeside for 50 kr.: HER!
Eller som PDF for 10 kr. HER!Max bund billede