Bønnekoncert Elsket!

top billede bønnekoncert elsketPå mange måder har hele min proces med at skrive sange langsomt, men sikkert ledt mig frem mod at afholde denne bønnekoncert. Først drømte jeg om at skrive almindelige kærlighedssange, men mit hjerte ledte mig i stedet til at skrive lovsange til Gud. Senere lukkede Gud døren for de tanker, jeg havde om mine lovsange, og gav mig i stedet en nådegave til at skrive bønnesange. Jeg begyndte således at bruge disse sange i mine bønnetider, men Ånden ledte mig med tiden til også at bruge sangene til at bede for andre mennesker. Som en slags terapi og bønnebetjening. De sidste par år har jeg så oplevet, at der er sket et nyt skifte, når jeg beder for mennesker med mine sange. Bønnesangene er mere og mere blevet formet som sange, Gud vil synge over den enkelte. Jeg har også oplevet, at Gud kommer nær og selv rører ved mennesker, når jeg på den måde synger ud hans tanker og følelser.

I efteråret 2015 afholdte jeg en længere faste, hvor Gud åbenbarede nye sider af sit faderhjerte for mig, som både satte mig fri til at være den, jeg er og som gav mig et langt større faderhjerte for min egen børn og for andre mennesker. Denne forvandling ændrede også mit hjerte i forhold til bønnesangene. Ud fra det faderhjerte, som Gud havde plantet i mig, fremvoksede der nogle nye sange og jeg omskrev efterfølgende nogle af de sange, jeg havde skrevet tidligere. Til sammen blev disse sange til den bønnekoncert, som jeg er begyndt at afholde. Jeg kalder den: “Elsket!” Den rummer i alt 7 sange, som du kan høre ved at trykke på billederne nederst på siden.

En af de ting, jeg elsker allermest ved Guds kærlighed er dette: Man kan aldrig overdrive den og sige noget, der er for stort om den. Den behøver heller ikke at blive balanceret i forhold til noget andet eller at blive nuanceret. For Guds kærlighed er altid grænseløs og lidenskabelig og selv mine største tanker om den, kan aldrig blive mere end en dråbe i havet, i forhold til Guds kærlighed, som den virkelig er. Det er noget af dette, som jeg længes efter at formidle igennem koncerten. Jeg bruger den dråbe, jeg selv har grebet af Guds kærlighed til at bane vejen for Guds grænseløse og alt forvandlende kærlighed.

Jeg afholdte min første bønnekoncert af denne slags på bedeugen 2016 og fik nogle rigtig gode tilbagemeldinger på den. Nu står jeg så klar til at holde koncerten i mange andre sammenhænge. Tag gerne kontakt, hvis du har et ønske om at få denne bønnekoncert til din kirke eller til din by.

Her kan du se en video fra min femte koncert ved Pottemagerens Hus i december 2017. Dette giver en rigtig god smagsprøve på de “Elsket”-koncerterne for enhver, som ønsker at få en sådan bønnekoncert til deres by eller menighed: