At bede sammen

At bede top billedeDer er mange grunde til, at bedemøderne i landets forskellige kirker kun har så få deltagere og at mange af deltagerne tilhører den ældre generation, hvor det fortsat giver mening at tale om pligt. En af de vigtigste grunde er vantro! For selvom de fleste kirker fortsat taler om bønnens enorme betydning og om Guds grænseløse evner til at svare vores bønner, så bliver vores hjerters sande tanker om bønnen udstillet klart og tydeligt ved den måde, vi nedprioriterer bønnen. Vi tror ærlig talt langt mere på vores egne evner til at løse alverdens problemer end på Guds evner til at svare vores bønner. Det er tragisk, men sandt!

Men der er også en anden vigtig grund til, at bedemøderne bliver fravalgt af mange. Vi afholder bedemøder med Helligånden, som en indskiftningsspiller, der kun får lov at spille en gang imellem, hvis vi har brug for lidt forandring – i stedet for at gøre ham til kaptajnen på holdet. For selv om kirken igennem den karismatiske fornyelse har oplevet fornyelse på en lang række områder, så mangler vi fortsat at se en lignende fornyelse af vores bedemøder. Denne bog er skrevet for at synliggøre problemet og for at hjælpe landets forbedere med igen at gøre bedemødet til det mest spændende og livsforvandlende møde, som kirken har.

Hør blot hvad Anders Bartholdy har skrevet om bogen:

Jeg blev begejstret, da jeg læste bogen. Kort, klart og præcist bliver der tegnet et billede af bønnen og mulighederne i den, som jeg tror mange længes efter, men få har forstået og fundet. Denne bog har potentialet i sig til at forvandle kedelige bedemøder i landets menigheder til åndelige kommandecentraler, der vil kunne forvandle vores nation. Med den form for bøn, bliver der rift om pladserne ved bedemøderne. Vi præsenteres ikke for færdige metoder, men for åndelige principper, som udspringer af en dyb erfaring og en Gud given gave til at forstå bønnens væsen og til at lede andre ind i det.

Bogen koster ikke særlig meget, men den også læses gratis online HER eller du kan læse og downloade den direkte fra denne hjemmeside igennem dette link: at-bede-sammen-netudgave.pdf

Denne bog er den første i en serie af bøger, men indtil videre har vi kun indholdet for de kommende bøger i vores hoveder 🙂 Næste bog kommer til at handle om at lede et bedemøde.

Bogen kan købes her på Peters hjemmeside for kun 20 kr.: HER!

at bede bund billede