Gud sprænger alle rammer

Gud sprænger top billedeDet tog mig tre år at skrive denne bog om bøn – og forud for dette gik der mindst 10 års målrettet forfølgelse af bønnen, som klargøring til at kunne skrive den. Således er denne bog ikke blot tør teori fra en teolog, som har læst mange andre bøger. Den udleverer min egen vandring og de åbenbaringer, som Gud gav mig hen af vejen.

Samtidigt var denne bog også den første bog, som jeg skrev, og derfor var selve skriveprocessen også en vanskellig proces, hvor hver eneste afsnit i bogen er blevet genskrevet og genskrevet utallige gangen. Andre mennesker tager en uddannelse og bruger derved mange år på at få en titel og en række kompetenser, men for mig var denne bog min primære uddannelse på vejen til at blive forfatter.

Bag på bogen har jeg skrevet en lille introduktion til bogen, som udstiller, hvad jeg tænker om den:

“Kender du den Gud, som sprænger alle rammer? Han er universets skaber og opretholder. Han siger om sig selv, at at intet er umuligt for ham. Hans kærlighed er universets stærkeste kraft, og der er intet, der kan skille os fra den. Igennem denne bog vil han kalde dig dybere ind i sit hjerte.

“Gud sprænger alle rammer” er først og fremmest en bog om bøn, men den er ligeså meget en bog om Gud. Den maler et klart og levende billede af vores far, som længes efter at dele alt, hvad han har med os. Og den udstiller, hvordan han har tænkt sig at dele det hele. Tro mig, budskabet i denne bog kan forvandle dit liv.”

Du kan læse og se et uddrag af bogen, som indeholder tre af bogens kapitler HER.
Eller du kan downloade denne forsmag på bogen. Uddrag-af-Gud-sprænger-alle-rammer.pdf

Bogen kan købes her på Peters hjemmeside til 150 kr.: HER

Min mor har indtalt hele bogen som MP3-filer og de kan alle høres her:

Her kan du downloade de enkelte kapitler:

1) Alt er muligt
2) Gud sprænger alle rammer
3) Forbederen over alle forbedere
4) Bønnen i den første kirke
5) Menneskets gudgivne autoritet 1
6) Menneskets gudgivne autoritet 2
7) Åndelig krigsførsel
8) Hvordan skal vi forstå autoriteten?
9) Under Helligåndens ledelse
10) Nådens dørvogtere
11) Gud, kom og tugt os
12) Lidelsens enorme belønning
13) Vores sår bremser os
14) Den taknemlige Gud

Ps … hvis du vil have hele bogen i en MP3 fil – så skriv til min mail adresse  jptinggaard@gmail.com og bed om dette. Så sender jeg et link til hele bogen samlet.

Gud sprænger bund billede