Seminar om bøn

seminar top billedeI starten af 2012 oplevede Peter under en lovsangsstund, at Gud ville have ham til at holde et helt konkret bønneseminar i Danmark. Emnet skulle være “Bønnen efter Guds hjerte”, og den skulle indeholde 4 lektioner af en lille times varighed. Et par måneder senere afholdt han det første af disse seminarer i Randers med fantastiske tilbagemeldinger. Siden da er seminaret blevet afholdt i mange forskellige byer og i de fleste danske kirkelige sammenhænge.
Seminarets titel rummer en dobbelthed, som er den røde tråd igennem undervisningen. For bøn er først og fremmest det sted, hvor vi målrettet søger efter Guds hjerte. Men Guds hjerte er mere end et mål for bønnen, den er også bønnens primære ressource. Når vi forstår Guds tanker om bønnen, ændres vores måde at bede på, så vi holder op med at diktere Guds veje og i stedet begynder at lade hans nåde og kærlighed strømme igennem os.

Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, som folk har givet på seminaret:

“Det er den bedste undervisning om bøn, jeg nogensinde har hørt.”
– Jette Jepsen, Bønnekoordinator ved Aglow i Ikast.

”Seminaret med teolog Peter Tinggaard satte dybe spor. Peters undervisning om ”Bønnen efter GUDS hjerte” førte os ind TIL Guds hjerte. Gennem den salvede undervisning blev vi alle bevidste om, at al sand forbøn udspringer fra fællesskabet med Gud og det, HAN lægger på vore hjerter at bede om.”
– Anni Sørensen, Pinsekirken i Randers

“Personligt oplevede jeg stor velsignelse og berigelse af den undervisning, vi modtog om bøn, og som gruppe var det meget stærkt at træde åbent og ærligt ind for Gud sammen.”
– Lone Ørsøe, Greve Frikirke

“Kurset var en øjenåbner for mig omkring Guds plan for bøn. … Kurset har været til stor inspiration og hjælp for mig i mit forhold til Gud, ikke kun i forhold til bøn.”
– Bente Overgaard, Den Evangeliske Frikirke i Randers

“Undervisningen om bøn var sjældent fin, hudløs ærlig og personlig, bibelfunderet, inspirerende og dybt relevant. Vi har brug for gennembrud i vores kirker i forhold til bøn, her kommer dette bønneseminar som en stor gave og velsignelse for vore kirker.”
– Poul Henning Krog, præst ved Pinsekirken i Svendborg

Hele seminaret blev optaget på video ved Pottemagerens hus i Sønderjylland og derfor kan du se de fire lektioner allerede nu. Hvis du efterfølgende ønsker at få seminaret til din by eller til din kirke, så kommer Peter gerne. Tag kontakt og få tilsendt en brochure om seminaret, der også indeholder de fleste praktiske informationer. Du kan også se brochuren online med det samme ved at trykke her: Brochure om seminar

         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *